Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

12 сесія 8 скликання

06.03.2022

06 березня 2022 року відбулася позачергова дванадцята сесія  Новоукраїнської районної ради восьмого скликання. До розгляду було запропоновано одне питання «Про звернення депутатів Новоукраїнської районної ради восьмого скликання до країн – членів НАТО, президентів США та Франції, канцлера Німеччини, послів усіх держав з вимогою про закриття неба над Україною» прийняття якого має на меті закликати всіх керівників держав світу долучитись до питання закриття повітряного простору над Україною. Ситуація яка склалась в Україні на цей час не тільки загрожує життю тисяч мирних жителів країни, виникненню екологічної катастрофи в окремих містах України, а й радіоактивним забрудненням всього світу, техногенною катастрофою масштаби якої важко навіть уявити.

Тому депутати Новоукраїнської районної ради восьмого скликання разом з депутатськими корпусами всіх місцевих рад України закликають усю світову громадськість вплинути на керівництво своїх країн та на керівництво міжнародних організацій вжити негайних заходів доки ще не пізно. Слава Україні! Героям Слава!

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада