Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань допомоги мобілізованим землякам

02.03.2015

На черговому засіданні координаційної ради з допомоги українським військовослужбовцям, які воюють на Сході, крім представників влади та волонтерів були присутні і представники Благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір». Голова районної ради В.Савенко, який є і головою зазначеної координаційної ради, коротко проінформував присутніх про роботу та склад ради її першочергові завдання та вже наявні напрацювання.

Взявши участь в робочій нараді представники Станіслава Березкіна, які того дня привезли до Новоукраїнки та передали волонтерам  100 літрів рослинної олії з метою  передачі її українським військовим. Відзначили вони злагодженість роботи новоукраїнської  громади.  Їм явно імпонував тісний зв'язок влади та волонтерів, які разом докладають чималих зусиль для вирішення армійських проблем. У свою чергу вони ознайомили  присутніх і з просвітницькою роботою, яку нині виконує благодійний Фонд в питанні роз’яснення населенню правил поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій. Відповідні  матеріали передали вони  до навчальних закладів міста.

Волонтери вкотре відзначили тих, хто продовжує активно допомагати українським армійцям. Це приватний підприємець Геннадій Юрескул, який передав 2500 грн. на придбання обмундирування та необхідних речей для мобілізованого Сергія Метелиці, який останнім часом працював у Геннадія Васильовича. Серед постійних доброчинців названо  керівництво СТОВ «Колос», підприємців Віктора Марковича , Сергія Гончаренка, учнівський та педагогічні колективи ЗШ №8 та  РЦДЮТ «Зоріт»

Члени координаційної ради говорили про те, що наразі на передовій бійці відчувають нестачу продуктів харчування  волонтери вирішили звернутись до громади з проханням допомогти бійцям такими продуктами харчування як картопля, морква, буряк, крупи та інше.

Вкотре згуртованість у справі надання допомоги армії виявили жителі вулиці Мокряка. Вони, як і раніше зібрали домашні заготовки та інші продукти харчування і передали їх активістам. На щирі слова вдячності заслуговує і житель села Новомиколаївка Володимир Чумак, який вже неодноразово привозив волонтерам продукти харчування, а цього разу передав і  бензопилу та інші необхідні бійцям речі.

Волонтери з метою забезпечення  потреб воїнів АТО вирішили становити  у центрі міста палатку-пункту зі збору коштів. З цією ж метою здійснювати на місцевому ринку показ  аматорського відео, відзнятого новоукраїнськими волонтерами у зоні проведення АТО  під час доставки гуманітарних вантажів на передову.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада