Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові районн

08.04.2015

8 квітня у сесійній залі районної ради відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові Новоукраїнської районної ради, яке було вдало поєднано з методичною нарадою райдержадміністрації. До порядку денного спільного засідання було внесено такі питання:

Про обговорення перспективного плану формування спроможних територіальних громад Новоукраїнського району.

Про співпрацю територіальних громад щодо утримання Рівнянської сільської пожежної команди.

Про проведення кущових нарад з власниками та користувачами земель та іншими суб”єктами господарювання з питань допомоги Збройним силам України та віськовослужбовцям, які перебувають в АТО.

Про питання оптимізації роботи поштових відділень Укрпошти.

Про новий порядок призначення житлових субсидій.

Особливу увагу було приділено питанню обговорення перспективного плану формування спроможних територіальних громад. В результаті жвавого обговорення вирішено підготувати пропозиції щодо створення 5 спроможних громад в межах території Новоукраїнського району.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада