Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 34 сесії Новоукраїнської районної ради шостого скликання

12.08.2015

12 серпня відбулося пленарне засідання 34-ї сесії Новоукраїнської районної ради шостого скликання, участь у якому із 44 обранців взяли 24. До  порядку денного пропонувалося  11 питань. За пропозиціями депутатів районної ради порядок денний було доповнено двома питаннями; «Про звернення депутатського корпусу Новоукраїнської районної ради до Міністра енергетики та вугільної промисловості Димчишина В.В. стосовно недопущення закриття Новоукраїнської дільниці ВАТ «Кіровоградгаз»,  яка здійснює забезпечення населення району пільговим скрапленим газом та «Про звернення депутатів Новоукраїнської районної ради до Міністра соціальної політики Розенка П.В. щодо призначення субсидій для придбання скрапленого газу , твердого пічного палива». В ході засідання депутати  затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2015 року та внесли зміни до районного бюджету. З метою контролю за ходом виконання раніше прийнятих рішень заслухали  інформацію начальника Новоукраїнського РВ УМВС України у Кіровоградській області І. Матвійчука про виконання комплексної програми профілактики злочинності та інформацію головного лікаря комунального закладу « Новоукраїнський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» В. Фортинської про стан виконання програми поліпшення матеріально - технічної бази та оснащення закладу.

Також окремими рішеннями внесено зміни до районних програм «Територіальна оборона» і «Призовник»

Детальніше з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Новоукраїнської районної ради.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада