Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

09 вересня 2015 року відбулися засідання постійних комісій районної ради

09.09.2015

Відбулися  засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації  і з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, побуту, молодіжної політики та у справах сім»ї.

Депутати розглянули питання про доцільність подальшого ефірного мовлення комунальним підприємством «Редакція Новоукраїнського районного радіомовлення» та дотримання Новоукраїнською ЦРЛ законодавства при укладанні та виконанні договорів оренди  нерухомого майна в тому числі з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Розвиток медицини», враховуючи звернення районної організації Радикальної партії Олега Ляшка Ратушного А.А.

З кожного питання депутати прийняли відповідне рішення:

  1. Посадовим особам вживати всіх заходів для забезпечення організації роботи комунального підприємства «Редакція Новоукраїнського районного радіомовлення», в тому числі щодо отримання ліцензії на ефірне мовлення на новий термін.
  2. Зобов’язати головного лікаря Новоукраїнської ЦРЛ усунути виявлені порушення  законодавства при укладанні та виконанні договорів оренди  нерухомого майна.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада