Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Виїзний прийом громадян у Комишуватській сільській раді.

17.09.2015

17 вересня заступник голови Новоукраїнської районної ради Наталія Степаненко  разом з начальником управління Пенсійного Фонду в Новоукраїнському районі Володимиром Іщенком, заступником начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тамарою Мельник та заступником начальника Новоукраїнського РВ УМВС Станіславом Іщенком провели виїзний прийом громадян у Комишуватській сільській раді.

Серед питань, які найбільше цікавили місцеве населення: умови надання субсидій, зміни в Пенсійному законодавстві та реагування правоохоронців на скоєння крадіжок у віддалених населених пунктах.

Заступник голови Новоукраїнської районної ради в ході робочої поїздки  інформувала і  про  особливість проведення реформ  місцевого самоврядування,  зустрілася  з керівником місцевого господарства Петром Крамаром, відвідала сільський Будинок культури, Комишуватську школу. Наталя Андріївна   відзначила гарні результати тісної співпраці сільської ради та керівництва господарства щодо  створення   комфортних умов проживання населення через  належне забезпечення  соціальної сфери села.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада