Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Заступник голови Новоукраїнської районної ради побувала в санаторії Гусарське урочище, де познайомил

17.09.2015

Заступник голови Новоукраїнської районної ради побувала в санаторії Гусарське урочище, де познайомилась з умовами проходження санаторно-курортного лікування учасниками АТО.

Під час розмови з демобілізованими Наталія Степаненко поцікавилась як загальними враженнями від перебування в санаторії, так і позитивними зрушеннями в плані їх фізичного здоров’я.

Головний лікар  санаторію Зоя Олексіївна Ярошенко розповіла, що наразі  тут оздоровлюються п’ятеро учасників АТО з різних куточків України. Серед них і жителі Волині, Рівенщини, Миколаївщини та Київщини. Нагоду підлікуватись в нашому Гусарськом урочищі вони отримали завдяки державній програмі, згідно якої і було виділено кошти на  придбання путівок до санаторію.

За словами Зої Олексіївни загалом  безкоштовно  оздоровити можна 150 учасників АТО. З цих,  оплачених державою путівок, -38 припадає на мешканців Кіровоградщини.  Поки що, на жаль, цієї можливістю не скористався жоден з жителів нашого регіону.

Наталія Степаненко зазначила, що наразі необхідно покращити роз’яснювальну роботу серед демобілізованих учасників АТО та використати можливість оздоровити наших захисників.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада