Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відкриття дитячого садка в с.Семенастово для громади стало святом

30.09.2015

Чудове свято відбулося в День Віри, Надії та Любов в селі Семенстовому. Біля приміщення сільського дитячого садочка зібралася сільська громада та представники районної влади, щоб перерізати червону стрічку нового етапу в житті Семенстівців.

Завдяки участі в трьох проектах, підтримці соціально-відповідального бізнесу, районної влади і самої громади для дітей створено прекрасні умови. Семенастівська громада отримала можливість відкрити чудовий дошкільний заклад, який дійсно відповідає усім європейським вимогам. В середині нові меблі, гарно обладнані та оформлені кімнати, облаштовані необхідною сантехнікою санвузли, тепло та  затишно. Вражає своєю зовнішньою красою дошкільний заклад на покрівлі якого красуються сонячні батареї і ззовні. То, його по праву можна  назвати візиткою сільського населеного  пункту.

Як зазначила сільський голова, загалом на садочок, впродовж майже 4-х років, було витрачено майже мільйон гривень. І левова частина цих коштів – залучені. Інша, менша частина, була спрямована на потреби дошкільного закладу з сільського бюджету.  Сміливі рішення та наполегливість у досягненні поставленої мети стали стартовим майданчиком для втілення чудових ідей, які нині й стали неабияким позитивним напрацюванням усієї громади.  Так, прийнявши участь лише в одному проекті з  енергозберігаючих технологій,  семенастівцям вдалося не просто використати для обігріву малечі інноваційні технології, а встановити на покрівлі дошкільного закладу сонячні батареї та скористатись перевагами теплового насосу.

Звертаючись до семенастівців заступник голови Новоукраїнської районної ради Наталія Степаненко відзначила, що саме завдяки наполегливості сільського голови Надії Кутюк, участі в різного роду проектах, підтримці соціально-відповідального бізнесу та самої громади сьогодні для дітей створено прекрасні умови для здобуття ними дошкільної освіти.

Привітала батьків дошкільнят і представник районного відділу освіти Галина Андріяш, яка закликала батьків й надалі підтримувати усі гарні починання на території.

Висловлюючи своїм односельцям слова вдячності за активну громадську позицію та небайдужість до життя громади, депутат районної ради Сергій Кутюк запевнив, що і в подальшому сприятиме вирішенню проблем сільських територій.

Чудове, гарне  приміщення стало справжньою перлиною серед соціальних сільських об’єктів Новоукраїнщини.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада