Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 35 сесії Новоукраїнської районної ради

21.10.2015

21 жовтня  2015 року відбулося пленарне засідання 35 сесії Новоукраїнської районної ради шостого скликання . До розгляду пропонувалося 18 питань. З 17 питань депутатським корпусом прийнято відповідні рішення, з якими можна буде у визначений законом час ознайомитися на офіційному сайті районної ради. Депутати заслухали питання про виконання заходів щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо – зимовий період 2015 – 2016 років, затвердили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року, внесли зміни до програми енергоефективності Новоукраїнського району, районної програми «Шкільний автобус», програми підтримки діяльності КП «Комунальник» Новоукраїнської районної ради, та до районного бюджету на 2015 рік . Своїм рішенням рада затвердила  технічні  документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та погодила  встановлення (зміни) меж сіл Єгорівка, Арепівка, Ульянівка, Сотницька Балка,Схід, Воронівка, які входять до складу Сотницько-Балківської сільської ради Новоукраїнського району. Ряд питань стосувалися управляння майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району. Також депутатським корпусом надано дозвіл на встановлення пам’ятних дошок  загиблим учасникам АТО на будівлях загальноосвітніх шкіл у  яких вони  навчалися.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада