Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Заходи з відзначення Дня Перемоги

12.05.2016

У Новоукраїнському районі з шостого по девяте травня проходили заходи щодо відзначення Дня пам’яті та примирення, яке українське суспільство святкує 8 травня  та 71- ої річниці перемоги над нацизмом  у Другій Світовій  війні .

Шостого травня    відбувся мітинг пам’яті на Адабаському меморіалі де в роки війни фашистами було замордовано більше десяти тисяч військовополонених та мирних жителів району.

Сьомого  та восьмого  травня на центральному стадіонні "Колос"  проходили спортивні змагання  присвячені Дню Перемоги.

Традиційно  9  травня біля меморіалу Слави  міста Новоукраїнка відбувся мітинг присвячений Дню Перемоги. Виразити свою вдячність ветеранам та вшанувати пам'ять загиблих прийшли керівництво району та міста, військовослужбовці, волонтери, учнівська молодь та громадськість.

Після закінчення мітингу  ветерани,  жителі та гості міста мали нагоду переглянути концертну програму за участю аматорських  колективів ЦПК «Ювілейний» та інших закладів культури району.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада