Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

18 травня 2016 року відбулося пленарне засідання шостої сесії районної ради сьомого скликання

18.05.2016
18 травня 2016 року відбулося пленарне засідання шостої сесії Новоукраїнської районної ради сьомого скликання. До розгяду пропонувалося 30 питань майже з усіх питань прийнято відповідні рішення.

Головні питання, які розглядалися на сесії:

-звіт про виконання бюджету за перший квартал 2016 року;

- внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2015р  №25 «Про районний бюджет на 2016 рік»;

- внесення доповнень до Програми економічного і соціального  розвитку Новоукраїнського району на 2016 рік, та ряд інших програм:

- розглянуто зміни в статутах окремих організацій в зв’язку із змінами адрес,  пов’язаних з перейменуванням вулиць в місті Новоукраїнці та в селах району;

- розглянуто питання про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та ряд питань стосовно комунальної власності.

- прийнято Звернення депутатів Новоукраїнської районної ради до Кабінету Міністрів України та Міністерства охорони здоров’я України стосовно постанови  Міністерства охорони здоров’я України про кількість лікарняних ліжок.


Питання про внесення змін до
Програми  соціального захисту населення щодо пільгового перевезення в автомобільному міському і приміському та залізничному приміському пасажирському сполученні, на думку депутатів потребує додаткового вивчення та більш детального аналізу  з врахуванням інтересів як перевізників так і самих пільгових категорій, тому радою не прийнято дане рішення. Також  неприйняте рішення, яке  стосувалося затвердження Положення про конкус щодо визначення опорних шкіл освітніх округів району. За словами районних обранців, це питання не варто вирішувати не почувши думку самих керівників навчальних закладів та не вивчивши усі можливі негативні наслідки, які можуть мати місце по відношенню до інших шкіл.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада