Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулася чергова дев"ята сесія районної ради

21.12.2016
21.12.2016 року відбулося пленарне засідання районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося 38 питань найголовнішими з яких були прийняття Програми економічного і соціального розвитку Новоукраїнського району на 2017 рік та пийняття бюджету на наступний рік. Також депутати затвердили програми:  підтримки засобів масової інформації; підтримки децентралізації реформування надання адміністративних послуг; охорони навколишнього природного середовища; "Територіальна оборона" на 2017 рік; внесли зміни до програми  профілактики злочинності, та заслухали інформаціїю місцевої прокуратури про стан законності на території Новоукраїнського району, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури. Інші  питання стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району та безпосередньо діяльності ради.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада