Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Привітання голови районної ради

13.10.2017

Шановні Новоукраїнці

Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
День Захисника Вітчизни – це свято, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
З нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаю успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлю сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям,  воїнам запасу, батькам та матерям солдатів, особливе побажання хлопцям, які боронять наш  спокій сьогодні, хай кулі вас облітають, та вороже залізо оминає ваше тіло, а дух буде міцнішим за крицю  зичу всім міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

З повагою

Голова районної ради                                                                                                             В. Савенко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада