Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

07.12.2017

 

 

Вітаю Вас з державним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.  Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка.

З нагоди свята вітаю усих хто причетний до місцевого самоврядування: депутатів районної та інших місцевих рад, сільських та селищних голів, секретарів, службовців місцевих рад, працівників виконавчого апарату районної ради, членів виконавчих комітетів, ветеранів муніципальної служби та жителів всіх територіальних громад сіл і селищ. Впевнений в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягненням нових здобутків на ниві зміцнення Української державності. Бажаю всім міцного здоров'я та терпіння, щастя та добра,  витримки і стійкості, благополуччя і достатку.

 

 

З повагою

Голова районної ради

В.Савенко

 

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада