Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 16 сесії

20.12.2017

20 грудня 2017 року відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Із 34 депутатів на сесії були присутні 26. В роботі сесії прийняв участь голова районної державної адміністрації Самойленко В,В., заступник голови районної державної адміністрації Куртичан В.П. та керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Перед початком роботи голова районної ради довів до відома депутатського корпусу Постанову Новоукраїнської районної виборчої комісії від 11 грудня 2017 року № 9. З цього моменту розпочалися повноваження депутата районної ради Войтушенка Олега Анатолійовича.

До порядку денного було включено 33 питання по кожному з яких прийняті відповідні рішення. Дев"ять рішень - щодо питань виконання та затердження районних програм на 2018 рік, в тому числі Програми економічного і соціального розвитку району на 2018 рік.

Основним питанням порядку денного було прийняття районного бюджету на 2018 рік. Після жвавого обговорення майже одноголосно (один утримався) районний бюджет на наступний рік було прийнято.

З прийнятими рішеннями у визначений законом термін можна ознайомитися на сайті Новоукраїнської районної ради.

 

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада