Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії

14.02.2018
14 лютого 2018 року відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії Новоукраїнської районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося 17 питань, які було включено до порядку денного. В ході пленарного засідання депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік, внесли зміни до рішення районної ради про районний бюджет на 2018 рік. В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень було заслухано інформацію головного лікаря Новоукраїнської ЦРЛ  про виконання районної програми "Медичні кадри". Також депутатським корпусом внесено зміни до районної програми соціального захисту населення прийнято текст звернення депутатів Новоукраїнської районної ради до Верховної Ради України. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада