Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15.02.2018

15 лютого в день виводу контенгенту радянських військ о 10.00 годині у залі засідань Новоукраїнської районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З вітальним словом до учасників зібрання звернулися голова районної державної адміністрації Віктор Самойленко, голова районної ради Валерій Савенко та Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний, які вручили воїнам – інтернаціоналістам районні відзнаки та відзнаки Новоукраїнської міської ради. Зі словами вдячності звернувся до присутніх голова районної організації воїнів афганців Геннадій Рева. Вітав своїх побратимів і воїн інтернаціоналіст, а зараз активний учасник АТО Валентин Лихоліт, який вручив відзнаки Всеукраїнської спілки воїнів афганців. Покладанням квітів до пам’ятник воїнам афганцям учасники урочистостей вшанували пам’ять про загиблих на території Афганістану земляків.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада