Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання 18 сесії районної ради сьомого скликання

25.04.2018
Сьогодні 25 квітня 2018 року відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. До розгляду пропонувалося 12 питань серед яких:  звіт голови районної ради; затвердження заходів щодо  підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо зимовий період 2018 /2019 року; затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року; внесення змін до районного бюджету на 2018 рік. В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих районною радою рішення заслухано інформацію Новоукраїнського районного  відділу поліції головного управління Національної поліції у Кіровоградській області. інші питання стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району та безпосередньо діяльності районної ради.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада