Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Вітання з Днем державної служби

23.06.2018

Шановні державні службовці району!

З глибокою повагою до вашої відповідальної праці щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби.

Саме на вас сьогодні, в умовах реформування майже усіх сфер діяльності влади, покладена почесна місія реалізації державної політики, спрямованої на забезпечення соціально-економічних, адміністративних, правових та духовних перетворень у суспільстві. Щодня через установи, через людей, які обіймають посади державної служби, проходять проблеми жителів району, підприємств, установ та організацій і не тільки соціальної сфери.

Вболіваючи за стан справ підвідомчих територій, державні службовці не тільки формують, а й забезпечують виконання соціально-економічних програм, завдань і функцій держави, рішень районної ради, дбають про добробут людей та їх соціальний захист. Ваша робота пов'язана з вирішенням найскладніших, найгостріших та найболючіших проблем краю.

На плечах, як державних службовців, так і посадовців органів місцевого самоврядування – нелегка праця і величезна відповідальність. Адже саме вас громадяни сприймають, як представників держави, по діях кожного роблять висновки про владу в районі і державу в цілому.

Усі ми повинні працювати в одному напрямку за принципами служіння українському народу, соціальної справедливості, прозорості, гласності, відданості справі, персональної відповідальності за виконання посадових повноважень.

Вітаючи зі святом, зичу всім вам міцного здоров'я, благополуччя в родинах, впевненості у завтрашньому дні. Будьте завжди на рівні вимог часу.

Натхнення вам, оптимізму, втілення всіх задумів і зусиль для економічного зростання району, держави та довіри від громадян.

З повагою 

Голова районної ради В. Савенко

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада