Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

19 грудня 2018 року відбулося пленарне засідання двадцять першої сесії Новоукраїнської районної ради

19.12.2018

19 грудня 2018 року відбулося пленарне засідання двадцять першої сесії Новоукраїнської районної ради сьомого скликання. Із 34 депутатів на засіданні були присутні 21 . Участь у засідані взяли: голова районної державної адміністрації Віктор Самойленко, перший заступник голови райдержадміністрації В.Куртичан, керівники окремих відділів та управлінь райдержадміністрації, представники преси.

До розгляду пропонувалось 16 питань. Питання було включено до порядку денного розглянуто та з усіх питань прийнято відповідні рішення. В ході пленарного засідання депутатським корпусом заслухано інформацію про виконання чотирьох районних програм, в тому числі Програми економічного та соціального розвитку Новоукраїнського району на 2018 рік продовжено дію програм на 2019 рік, Депутати одноголосно прийняли рішення про районний бюджет на 2019 рік. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад міста і сіл району.

З прийнятими рішеннями , у визначений законом термін можна буде ознайомитися на сайті районної ради.

До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада