Новоукраїнська районна рада
Важливо






До уваги депутатів районної ради!



з 1 січня 2019 року стартує черговий етап електронного декларування. Він охоплює всіх суб’єктів декларування в тому числі і депутатів місцевих рад.

Для реєстрування та входу до системи декларування НАЗК суб»єкту декларування треба мати власний електронний цифровий підпис.

Відбулося пленарне засідання сьомої сесії районної ради восьмого скликання

27.08.2021
26 серпня 2021 року відбулося пленарне засідання сьомої сесії Новоукраїнської районної ради восьмого скликання. До переліку питань, які пропонувалися до розгляду включено 27 питань. Додатково за пропозицією депутата Гинькута П.В. до порядку деного включено питання "Про звернення депутатів Новоукраїнської районної ради восьмого скликання   до НСЗУ". Перед початком сесійного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам"ять померлого у міжсесійний період  депутата Кузьми Володимира Дмитровича.  В ході засідання депутатським корпусом з усіх, запропонованих до розгляду питань прийняті відповідні рішення. Насамперед визнано повноваження депутата районної ради восьмого скликання Фоміних Тетяни Іванівни, внесено зміни до програм: соціально - економісного розвитку району на 2021 рік; підтримки органів виконавчої влади з питань реалізації ними делегованих та владних повноважень у Новоукраїнському районі на 2021 рік; підтримки КП "Комунальник" також внесено зміни до районного бюджету на 2021 рік. Затверджено звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2021 року та список присяжних для Маловисківського районного суду. Решта питань стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району та безпосередньо діяльності ради.
До уваги громадян






Петиции

Голосования





 

 

 



© 2024. Новоукраїнська районна рада